Thursday, 20 December 2012

Trip to Langkawi


Assalamualaikum ..

Sepintas lalu , setelah godek-godek lappy ini terjumpa balik gambar-gambar semasa bercuti di Langkawi iaitu pada (15/1/2012 hingga 17/1/2012) . Jadi aku upload sahajalah dekat blog ini . Jom tengok !! Sorrylah , entry di blog aku masih entry bergambar . Kalau korang tak suka tengok pon takpe.. =)


 Bersama mak , aunt , dan Kak Jue .







 Bergambar di Pulau Dayang Bunting  



 Adik , bersama anak-anak kak Jue 

 Pulau Dayang Bunting








Note : Setiap gambar ada ceritanya , Jadi jangan sesukahati buang gambar . Gambar juga banyak memberi kenangan pada kita akan datang !! >_<



21 comments:

  1. akak pn pg langkawi last july sebab nk merasa naik kapal terbang

    ReplyDelete
  2. bestnya jenjalan kat langkawi :)
    rindunyaaaa :)

    ReplyDelete
  3. Alahai... Bestnya ! ! Nurrul tak pernah jejak lagi.. :/

    ReplyDelete
  4. wah..best nyer berjalan2..tu gmbr dgn penceramah motivasi tu kan...^^

    ReplyDelete
  5. ayah azwa ke tu? mcm familiar la. :)

    ReplyDelete
  6. bestnya akak :) saya tak pernah sampai lagi langkawi :'(

    ReplyDelete
  7. lama tak pergi langkawi ,walaupun dekat aje . adeh rindu cekelat, hehe xd

    ReplyDelete
  8. gambar je lah yang ada sebagai kenagan.. nasib ada blog..

    ReplyDelete
  9. hebatnya awk...lyeen teringin sgt nk g langkawi..tp xtaw la bila...uhuuuu..:D

    p/s: btultu..stiap gmbr ada crita trsndri..:D tus ebb folder pic lyeen full aje..ahaks!

    ReplyDelete
  10. @Chic Na : ehh , bukan ayah azwa la . Itu , penceramah motivasi dekat tv . Kebetulan jumpa di KLIA .. :)

    ReplyDelete
  11. sedih tak pernah pg langkawi . wuuwuuu T.T

    ReplyDelete
  12. suka apa tgk gmbr. .. tah bila kali terakhir leeza pg langkawi...

    ReplyDelete
  13. sekali je pergi ke Langkawi tak best, heeee. tak ada tempat shopping. tapi kalau mak2 nak beli pinggan mangkuk atau coklat banyak pilihan

    ReplyDelete
  14. Biarkan gambar yang berkata2. hehe... comel blog ni seghope tuannya. Trm kasih ya :) done follow juga

    ReplyDelete
  15. ingatkan anak penceramah tadi hihihi, nasib baik terbaca komen kat atas. jom singgah blog akak

    ReplyDelete
  16. aida baru satu kali pergi langkawi.. memang best tempat dia.. tapi setakat tidur 3 hari memadai dah kot.. kalau lebih macam bosan pulak. Dulu pun pi pasal lawatan sambil belajar.. hehe. cantik semua gambar yang azwar ambik nie. betul2 setiap gambar ada cerita dan kenangan tersendiri :)

    ReplyDelete
  17. teringin la nak jejak PULAU DAYANG BUNTING.

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com