Monday, 24 December 2012

Segmen Blogwalking Rilex Cool

Assalamualaikum ..

Hari ini aku ada mood nak join segmen yang dianjurkan oleh Fendy . Dari malam tadi dah buat tapi tak publish kerana internet terlalu la slow . Ini segmen kedua aku join buat blog aku yang baru dibuat ini . Segmen ini senang sahaja nak join dan ia juga tiada banyak letak syarat .haha.. Aku kan jenis memilih nak join segmen . Kalau korang ada masa , join la segmen ini . Klik banner bawah ini .


Cerita sikit apa kelebihan blogwalking ??
Mengenai blogwalking ye ?? Bagi aku kelebihan blogwaking ialah kita dapat naikkan traffic blog kita sendiri ( bukan traffic jam okay ) walaupun blog tidak berapa menarik perhatian . Selain itu , kita dapat beramah mesra dengan penulis-penulis blog yang lain . Contohnya dapat beramah mesra di kotak cbox ataupun jadi pengomen setia . Malah bila kita rajin blogwalking blog orang yang dah lebih pro dalam dunia blogging kita dapat tengok bagaimana cara pengolahan cerita or entry , apa yang menarik dekat blog mereka  dan sekutu dengannya untuk dijadikan panduaan mahupun contoh untuk kita perbaiki blog kita sendiri . Serta dengan blogwalking juga kita dapat tingkatkan follower blog kita sendiri , right ?? Itu sahajalah mengenai kelebihan blogwalking yang aku tahulah !!

Berminat nak join ?? KLIK SINI ataupun Banner dekat atas itu . Lagi ramai yang join , lagi meriah !!


Note : Membilang hari untuk masuk sekolah balik ini , tahun depan dah masuk sem 2 . Cepat betol masa berlalu ... >_<


11 comments:

  1. reena singgah sini..done follow..dtg dr segmen yg sama :)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  2. Selamat berblogwalking yer kak Azwa . =.=

    ReplyDelete
  3. bw pun kena cool kan? huhuh

    ReplyDelete
  4. dtg sini...done follow...follow blog kita ye.?!
    http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  5. Salam dari segmen yang sama ..
    Servis laptop disini :)
    http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/anan-computer-enterprise.html

    -->http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal!!
    husna singgah dr segmen yg sama..=D
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama :) jemput singgah ke blog saya pula .

    http://missikushi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com