Tuesday, 18 December 2012

Segmen : Pencarian Blogger Baru

Assalamualaikum ..

Memang awesome kan , bila blog sendiri kena delete dengan tangan kita sendiri ?? Yup , memang tak dinafikanlah mula-mula dah terdelete tu macam-macam usaha aku buat untuk cari balik . Tapi , nampaknya tiada apa-apa perubahan pun . Walaupun blog dah terdelete , aku masih nak juga berblog . Tak serik-serik bukan?? Apa nak kisah , bukan 10 kali aku kena . Ini baru sekali . Jadi ini memang pengajaran bagi aku . Walaupun mood berblog , masih dalam keadaan kucar-kacir , tidaklah menjadi penghalang nak join segmen apa-apa pon kan . Kali ini , join segmen Kak Aisyah Humaira' . Syaratnyanya pon , memang sesuai dan terkena dekat aku juga .. =)




Syaratnya :
1) Blogger tidak mempunyai follower 1000
- Yup , follower azwa tidak mencecah . =)

2) Follower blog AISYAH HUMAIRA' & PERWADAH
- Done FOLLOW 

3) Entry ringkas 
- Ada entry ringkas 

3) Jumlah follower sekarang 
- Jumlah follower azwa sekarang 70


Berminat nak join ?? Klik <SINI> !! Lagi ramai yang join , lagi meriah.. >_<
Tarikh tutup : 23/12/2012


38 comments:

  1. good luck azwa.. syarat pun dah cukup tu,,,hehe

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmengggg awok , hehe

    ReplyDelete
  3. done follow, dr segmen yg sama:)

    ReplyDelete
  4. salam kenal,, meluaskan legasi disini,, dont forgot to commnet my blog

    ReplyDelete
  5. membalas kunjungan, sudah folo:)

    ReplyDelete
  6. dri segmen yg sme..mmbalas kunjungn awk.. done follow u back :)

    ReplyDelete
  7. dear, all the best. kita ada tolong promosi di http://www.ahsfantasy24.com/2012/12/blog-azwar-syuhada-hilang-jom-jenguk.html. mohon gunakan gambar azwa tu ye?

    ReplyDelete
  8. salam knjungan dari segmen yang sama.. :)

    ReplyDelete
  9. bls kunjungan...kuatkn semangat yer azwa...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan awak ^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  11. hi dear..singgah sini too n follow u :)

    ReplyDelete
  12. alolo sian nye.. camner boleh terdelete nih

    terima kasih datang BW blog akk, done follow blk yer..
    bersama2lah kita ramaikan follower kita

    p/s saya masukkan juga blog ini dalam bloglist saya jemput juga utk kenalan baru
    http://aishakhirr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. kunjungan blas dari segmen yang sama juga...banyak kenangan persekolahan awk yer

    ReplyDelete
  14. hye . dari segmen yg sama . maaf lambat balas kunjungan http://mrslullabies.blogspot.com/2012/12/pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  15. selamat bersegmen...
    terdelete blog ye...
    sayangnya...

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum ... saya dari segmen yg sama ... thanks for follow me .. follow awk balik. :)

    ReplyDelete
  17. hey,salam knl dari segmen yg sma..done follow

    ReplyDelete
  18. Thanks azwa sudi ziarah and follow my blog...dah follow blog ni jugak..

    ReplyDelete
  19. mmbalas knjungan awk ! TQ sbb singgah ! rerajin singgah tau
    http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  20. salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  21. salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  22. Wahh ! ! Selamat Berblogg ! ! ^^

    ReplyDelete
  23. Done follow dri segmen yg sama :D

    http://syiffaroxy.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  24. balas kunjungan...done follow sini

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  25. done follow u .. balas dari kunjungan awak

    http://mawarjambu.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  26. Datang Dari Kunjungan awak :) and done follow u



    http://mawarjambu.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  27. Saya datang komen dan follow blogger baru,
    hehe salam kenal, selamat berblogging :)


    Kalau berminat, jom join yang ni plak:
    Follower Meningkat Pantas !

    ReplyDelete
  28. membalas kunjungan dari segmen sama..
    http://www.fatinalyaa.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.htm

    done follow #194

    ReplyDelete
  29. salam perkenalan yaaa :)

    dr segmen yg same + done follow ur blog ~ btw nice blog lorl :))

    mai links
    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  30. balas kunjungan & follow dr segmen yg sm. tqvm :)

    ReplyDelete
  31. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  32. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  33. Done follow back.
    Btw, nice bog [=

    sayangumiayah.bogspot.com

    ReplyDelete
  34. Done follow back.
    Btw, nice bog [=

    sayangumiayah.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. Kunjungan balas dari Wilma...
    Wilma dah lama follow Azwar ya ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  36. saya budak baru belajar, dtg nni nk intai2..
    do visit me! :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com