Monday, 17 December 2012

Welcome To My New Blog !!

Assalamualaikum..


Suprised ?? Terkejut ?? Kalau korang terkejut , aku lagilah terkejut . Hal ini berlaku sekitar pukul 10.00 pagi (15/12/2012) . Silap aku juga , gatal sangat nak delete account google , habes blog pon terdelete dengan tidak sengaja . Seriusly , bagaikan nak menagis !! Sebab blog lama tu banyak memory bagi aku , kawan-kawan yang rajin komen itu juga aku rindu !!

Hanya dengan hujung jari kita juga , kita telah memusnah benda yang kita sayang !! Adusss , rasa macam nak putarkan balik masa . Asallah tangan aku gatal sangat nak delete account google . Tahu tak ?? Disebabkan blog dah terdelete sekali , suhu badan aku naik dengan mendadak !!! Demam terus . Sampaikan mak aku megejek 'bagaikan aku mati laki' . Never mind , maybe ada hikmah kenapa blog itu kena remove sekali . Dengan dorongan dan sokongan adik sedara aku , jadi aku cari alternatif lain untuk berblog .

Jadi alternatif lainnya ialah , dengan mewujudkan satu blog baru . Bagi sesiapa yang masih  datang ke blog lama aku  iaitu Azwar Syuhada , korang mesti takkan jumpa lagilah . Aku harap korang masih support blog aku , dan inilah blog aku yang terbaru , THE REAL AZWAR SYUHADA .

Thank for reading !!

55 comments:

  1. la, kenapa cuai sangat =.=' ada buat backup tak utk post2 yg lama? klu ada, boleh restore blk...

    ReplyDelete
  2. @kopi pasta > takde kot..berlaku dengan sekelip mata lo..

    ReplyDelete
  3. klu takda, mmg tak boleh nk buat apa la. rugi mcm tu la usaha berblog ko selama ni. tp takpe.ada hikmahnya kot. mulakan dgn yg baru..

    ReplyDelete
  4. Laa. Kesian dia. Takpe. Bole teruskan usaha untuk menaip dalam blog. Support you :)

    ReplyDelete
  5. Akak........Takpe akak dah kembali ^_^

    ReplyDelete
  6. perghh!! mngis xberlagu lah ....

    ReplyDelete
  7. Lorh . Kasihan nya . Sabar jerr lha ea . InsyaALLAH boleii dapat balik follower Azwa yang dulu . :)

    P/s : Selamat berblog ea . =.=

    ReplyDelete
  8. alololo..sayangnya dear. =='
    takpe.slow-slow dengan blog baru nih ye.

    ReplyDelete
  9. lahai.. kesian.. xpe2 aseraf selalu suport.. :)

    ReplyDelete
  10. Blog siape diriview? Jom terjahh!!http://apple-crunchh.blogspot.com/2012/12/riview-blog-azwar-syuhada.html

    ReplyDelete
  11. blog siape diriview? jom terjahhh !! http://apple-crunchh.blogspot.com/2012/12/riview-blog-azwar-syuhada.html

    ReplyDelete
  12. AZWAR, Leeza plan kan.. nk buat entri utk azwar.. mcm buat pengumuman yg blog azwar yg lama terdelete n dh tukatr kpd yg baharu nie.
    so mgkin boleh lebih luas maklumat ini disebarkan. jadi cepat sikit org ramai tahu n azwar boleh cari balik follower tegar azwar yg lepas..
    amacam?????
    kalau setuju maklumkan erk.

    ReplyDelete
  13. @Leeza dayasari [santai leeza] > Sis leeza nak buat review??haha.. thanks.. bloeh je.. :)

    ReplyDelete
  14. rugi nye , takpe la sys . mungkin ade hikmah . sabar ye .

    ReplyDelete
  15. aduiyai... sayangnya.
    tapi nak buat macam mana? benda dah nak jadi.
    harap Azwa tak patah semangat untuk terus berblog ye :)

    ReplyDelete
  16. lahhh... kesiannya. sabar ya..

    ReplyDelete
  17. hmm betul la tu, mungkin ada hikmahnyaa. sabar ye sis! hm done follow sis balik! :)

    ReplyDelete
  18. omg3 syg ! kenapa tu? tak pe tak pe. jangan sedih. PG dtg follow kat sini juga ye. jangan sedih. cuba try ecok k. rasanya PG pernah juga kot mcm ni. cuba try lagi masuk blog tu ecok k. kot2 boleh masuk lagi syg :)

    alolo. jgn sedih....tak mau. tak comel tau :)

    ReplyDelete
  19. Haa dah buat baru? Hmmm , wa dah cuba restore bg balik dah tapi gagal .. sebab lu terdelete sekali dengan account google . Kalau setakat blog tak apa . huhu

    ReplyDelete
  20. xpelah..pngajaran jgk kan..klau tak berlaku pd awk azwa, tntu awk tk buat entry mcm ni kan..mngkin juga kawan2 lain tak tahu..xpelah, mulakan yang baru slow2 ye..jgn d kenang sngt dh.. pndng ke depan, mulakan menulis disini.. kalau ada entry lama boleh story balik disini..story je.. :)

    ReplyDelete
  21. lorhh.. sedihnya.. lain kli hati2 ye..

    ReplyDelete
  22. alahaii sampai demam eh. hehe sabar ye sis :)

    ReplyDelete
  23. kl aku pun tension jgk..dah penat tulis panjang2..byk2..last2 terdelet..xpe...sbb benda2 mcm ni akan mengajar kita...

    ReplyDelete
  24. salam kenal. jumpa dekat blog kak leeza. nih susah kalau tedelete blog, sayang sangat.

    ReplyDelete
  25. patutla klick link kuar blog not found..huhu sbr ye..

    ReplyDelete
  26. Hai azwa,waktu awak guna akaun lama fie tak kenal pun lagi. tapi fie datang bagi semangat sikit disini. hehe. Sabar okay, chaiyok2. Meh kumpul kenangan baru di belog baru. hikhik

    ReplyDelete
  27. Ishh mesti sedih gilaa kann.. :(
    Tulaa Azwa..
    google nie brkait jugak dgn blog..
    xpe2x..
    ramai akan ingat Azwa..
    eiqa cam sebab header tu..
    gmbar Azwa eiqa ingat.. :)

    Jangan buang lagi kang eiqa potong tangan tu kanngg. >_<

    ReplyDelete
  28. azwa cuba try step ni tuk kena remove
    http://www.duniashida.com/2011/10/tutorial-blog-has-been-removed-cara.html

    ReplyDelete
  29. eh azwa... await lagu tu??? xpe, amik jd pengajaran,,hehe

    ReplyDelete
  30. laaa ptt la yaya pelik semacam knp mmbr ade 40 lebih je...huhu
    xpe..kumpul balik..ea

    ReplyDelete
  31. salam kenal..
    insyaallah,blog ni akan lebih maju :)

    ReplyDelete
  32. xper, blog bukanlah hakmilik kekalss yee.. ehHHHee

    ReplyDelete
  33. LAAAAAAAAAAAR

    CMNE LEH JADI CMTU? knp nak delete account goggle. hehee

    cmne leh dapat link2 blog len ni?

    kesian dia.
    takpe. start dr bawhhhhhhhh

    uhuhuh

    ReplyDelete
  34. tak pa . pengalaman lepas kita ambil sebagai pengajaran . jangan sedih2 ^_^

    ReplyDelete
  35. huhuhuhu azwar.. wat happengg, kesiann.. huhu sedihh nye kaan.. xpe2 azwar hebat, boleh bangkit semula. kitorng stiasa support ! :D semangat2^^
    *jom lihat hikmah : tiada milik kita, segalaNya Allah punya, apabila Dia berkehendak..maka jadilah ia..*

    Keep strong azwar !! :)

    ReplyDelete
  36. xper2...yg ptg smgt beblog still ada k...we support u :)

    ReplyDelete
  37. u strong kan ..sabor lha yek ...mngkin ad hikmah knpe lee jdik cm tu,

    ReplyDelete
  38. sabar ya..mungkin ada hikmah di sebaliknya..jangan sedih2 taw..mulakan dengan yg baharu.okay?^_^

    ReplyDelete
  39. Takpe.. satu pengajaran berguna untuk dhia juga. Salam kenal n_n

    ReplyDelete
  40. ok..dkna datang sebagai penambah bilangan anggota blog baru :)

    ReplyDelete
  41. kina follow sini ya:)

    umm..dah cuba bukak bali google yang deaktive 2...mane tahu ade rezeki lagi..:)

    ReplyDelete
  42. wahhh seyes ker tak leh delete account google.. err tak tau pulak.. oke boleh jd pengajaran kat sini.. tp mmg sedih jugak.. huhu

    ReplyDelete
  43. Salam.

    Ni 1st time slama akk berblog, jumpa kes mcm azwa ni. Takpa azwar..apa yang berlaku boleh buat panduan pada blogger lain juga.. :)

    Selepas ni, berhati2 ya syg.. jangan sedih2, teruskan kdepan.. Ni bukan pengakhiran, ni permulaan episod baru, ^_^

    ReplyDelete
  44. leeza tolong meringankan stress. boleh bayangkan bertapa tertekan jer andai jd pd diri. jadi leeza hadir utk membantu. yg penting, azwa dpt naikkan blog azwa semula. apa gunanya kawan kalau tak bleh nk tolong...
    azwa tinggal di mana?

    ReplyDelete
  45. kalau boleh back up template dulu before done anything...kesiannya...xpe2...i follow u...don worry

    ReplyDelete
  46. Sekurang-kurang sekarang dah ada pengganti dan ramai yang datang beri sokongan. Senyum dan salam kenal.

    ReplyDelete
  47. aduh.. cam ner boleh pikir nak delete?
    ambil la balik domain tu..

    ReplyDelete
  48. aduh.. cam ner boleh pikir nak delete?
    ambil la balik domain tu..

    ReplyDelete
  49. @Sop : Domain lama takleh guna lagi la .. =(

    Thanks you all of you yang still support azwa !!
    Ada yang tanya kenapa buat blog baru ?? Ini disebabkan azwa terdelete acc. google , tak jangka plak blog skali terdelete.. Thanks sekali lagi !! >_<

    ReplyDelete
  50. sayangnya.. erm.. kalau ada buat backup senang sikit kan. buat blog baru pastu import yang backup tu. xda backup ek..

    ReplyDelete
  51. Hmmm. Welcome back..mesti sedih kan..anyway this time jangan lupa buat bak up ya!!!

    ReplyDelete
  52. miza pun selalu delete blog buat baru delete. bukan delete akaun google. sekarang in shaa Allah ini blog yang terakhir :)

    ReplyDelete
  53. sy baru tahu blog lama azwar dah terdelete....takpe2 skurgnya2 azwar dah ada skil nak berblog...cuma kena start dari scratch balik...boleh jugak buat pengajaran bg blogger baru mcm sy ni...lepas ni sy kena rajin backup la nampaknya

    ReplyDelete
  54. la...kesiannye...sabor2 ye...teruskan perjuangan di blog baru ni ye:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com