Saturday, 20 December 2014

My New Layout

Salam to all readers,

Yeah!! Adakah engkorang perasan akan perubahan di blog aku? Apa punya soalan aku tanya daa. Sudah terang lagi bersuluh kan? Sekian lama tak tukar design, akhirnya baru sekarang berkesempatan nak tukar. Niat dihati nak tukar time hujung bulan, tapi apabila hati ni tak reti menyabar-nyabar teruskan sahaja niat untuk tukar layout sepantas kilat.

Bak kata orang, semua benda boleh dapat dengan hujung jari sahaja. Kalau nak betulkan rumah cari orang tukang betulkan rumah, nak cari pakaian cantik klik sahaja mana-mana website yang menjual baju dan nak makan pun boleh klik sahaja laman web makanan. Sepantas kilat laju je sampainya. Jadi, aku pun taknaklah ketinggalan nak blog cantik carilah pakar designer blog.

Layout baru ini bersempenakan nak masuk tahun baru iaitu tahun 2015. Dengan, sumber inspirasi beberapa blog yang aku suka designnya ada terselit dalam layout baru ini. Bukan dari segi warna, tetapi dari segi sudut design tersebut. Nak kena sebut ke blognya? Biarlah rahsia... Nak tahu juga? Okay, blog yang menjadi sumber inspirasi dalam menghasilkan blog ini adalah blog Kak Namee, Kak Sabrina, Kak Innanie dan juga Kak Nisa. Suka sangat tengok blog mereka. Bila dah terhasil serius aku cakap, aku memang jatuh hati dengan blog sendiri. Sedikit penambahan dalam blog ini, iaitu ada button search dan juga ada tab menu bahagian atas. Memudahkan engkorang semua mencari entry.

  • Home
  • Beauty 
  • Recipe
  • Food 
  • Lifestyle
  • Motivation
  • D.I.Y
  • Even
Sejak blog berwajah baru masa mula-mula dulu, habits aku adalah "on blog" dekat phone, lappy sambil layan lagu korea dekat youtube. Syok sendiri habis disebabkan designnya menepati citarasaku. Apa yang aku nak, apa yang aku taknak itulah yang my designer lakukan. Syoknya!!! Blog dah cantik, kalau tiada cerita tak guna juga kan? Moga tahun depan, lebih banyak entry yang lebih bermanfaat dalam blog ini. Kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi. 

Okay!! Semua tak sabar nak tahu dekat siapa Azwar tempah? Azwar tempah dekat blogger yang sangat berbakat dalam bab mendesign blog ini Blog Design a.k.a Kak Azhafizah. Apa-apa pun terima kasih kak Fiza. Sentuhan design kak Fiza memang super duper meletopp! Sangat-sangat puas hati!! Kalau engkorang nak buat tempahan cepat booking dari sekarang kerana sangat terhad, yang pasti engkorang pasti berpuas hati dengan hasilnya. =)

p/s: Jadi, apa pandangan engkorang dengan "My New Layout". Okay ke tidak? >_<

34 comments:

  1. semua boleh yang akak tu buat cantik2!blog azwa pun cantik..ergghhh!nak jugakk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, apa lagi cepatlah tempah dekat kak fiza :) hehe

      Delete
  2. cantek! mmg 1st tgk mcm blog namee..santek2~

    ReplyDelete
  3. Okay kemas. Sedap mata memandang. Tapi mungkin warna background tu saya tak berapa berkenan >.< sorryyyy. Tapi asalkan tuan blog suka tak pe la kot :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, tetiba berkenan warna gold. Tak suka warna je kan, entry masih boleh baca takpe :)

      Delete
  4. cantik sangat azwar :) kita pun rasa nak bedah blog jugak. hihihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, apa lagi cepatlah berbedah.. :)

      Delete
  5. Sweet :)
    PG suka tengok gambar azwar dekat tepi sidebar tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih PG, gambar tu jerlah yang kita rasa okay lain KO. haha :)

      Delete
  6. Cantik layout baru Fiza buatkan utk Azwar...akak pun buat kat dia....puas hati ngan hasil dia kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puas hati ka, kak Suria. Terima kasih, blog akak pun cantik :)

      Delete
  7. cantik sangat blog azwar,,nampak kemas..nice!
    btw..iqha singgah sini sambil main klik2 nuffnang :))

    ReplyDelete
  8. cantik dear . . tp kan sidebar tu x cantik la transparent . . just bg pendapat :)

    ReplyDelete
  9. salam... comeynye, camne nak buat ade gambar mcm azwar punya tu ye?

    ReplyDelete
  10. cantik lay out baru ni :) rajin betul Azwa tukar lay out. Hana still dengan lay out simple tu. hehe

    ReplyDelete
  11. tulah bukak - bukak je, eh dah tukar layout. haha. Apa - apa pun serious cakap, blog ni cantik dan ohsem! =D Huda suka cara design dia....

    ReplyDelete
  12. cantik gilossss !! tab menu tu macam kak namee kan?? huwaaa nak jugekkkk

    ReplyDelete
  13. Cantik din.. Saya dah lama x tukar layout blog. mesti org dah bosan tengok ha ha

    ReplyDelete
  14. Memang suka sangat dengan layout baru blog ni :)

    ReplyDelete
  15. mcm ramai je tukar baju blog ni. rasa mcm nak tukar jugak lah. hehe

    ReplyDelete
  16. cantiknya blog awak T^T
    header tu siap ada blink2 lagi.
    jelesnyaaaa T^T
    hehehe :D

    ReplyDelete
  17. Cantik da ni weh T_T Blog aku je kelaut design hahaha

    ReplyDelete
  18. Nampak tersusun dengan teratur sekali hahahaa.. puji lebih sket hahaha.. well bagus nampak lebih ceria :D

    ReplyDelete
  19. Pergh lama tak singgah sini kot. Nice sangat design baru ni. Feeling dia kemain rasa macam tengah surf blogger famous punya blog. Eh, memang dah famous pun hehehe

    ReplyDelete
  20. ringkas, kemas dan cantik... murah tak klau upah design layout...?

    follower 3155#

    ReplyDelete
  21. Cantikk. Kemasss. Memang daboom kak azhafizah buat. hehe

    ReplyDelete
  22. Terima kasih Azwar sudi order..happy blogging :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com