Sunday, 30 August 2015

Kelas fotografi di Cheras Kuala Lumpur

Salam to all readers,

Kalau sebut sahaja fotografi, mesti kita dah terbayangkan camera dslr, sony dan pelbagai jenis nama camera. Setengah orang, ada kamera mahal-mahal tapi tak pernah di sentuh pun disebabkan tak reti menggunakannya. Setengah orang lagi, sampai tak boleh berpisah dengan kamera, kalau boleh setiap sudut tempat nak ditangkapnya. Jadi, ada tak di antara korang yang minat sesangat dalam bidang fotografi. Ada berita baik buat anda semua, bagi sesiapa yang berminat nak mengasah bakat ataupun skill fotografi bolehlah menghubungi Alangraphystudio.

AlangraphyStudio?

Alangraphystudio terletak di Cheras Bandar Permaisuri, Kuala Lumpur. Berdekatan dengan Restoran Murni Discovery. Alangraphy menyediakan segala servis berkaitan fotografi, menyediakan servis shoot dan print dalam masa 30 minit, siap cetak, kemudahan yang tersedia begitu cepat, berpatutan dan pantas. Kiranya, kalau korang belajar, alangraphy akan ajar sampai pandai. Alangraphystudio ini juga dikendalikan oleh jurufoto alang yang berpengalaman dalam 9 tahun dalam dunia digital fotografi, dan pernah bertugas sebagai jurugambar di KKUB, DBKL, dan KARANGKRAF. Kiranya, segala ilmu dalam bidang fotografi ini alang dah khatam. Jadi korang tak perlu rasa was-was untuk belajar dengan dia. Sebelum terlupa, Alangraphystudio juga turut menyediakan kelas pembelajaran fotografi dan editing digital Imaging. 

google

google

google

BERMINAT BELAJAR FOTOGRAFI & BELAJAR TENTANG MODELING

menyediakan perkhidmatan fotografi:
muslimah model
foto hijab, tudung & fashion
fotografi produk online
fotografi bayi
fotografi perkahwinan
kursus fotografi
fotografi dinner event
fotografi makanan
fotografi tadika
fotografi keluarga

Berminat? Boleh terus menghubungi atau whatsapp: +60122094321 (Alang)
Website: Alangraphy
Cheras Bandar Sri Permaisuri, Kuala Lumpur.

p//s: Apa tunggu lagi, daftar segera untuk kemasukan pembelajaran fotografi. Yang pasti, Alangraphystudio akan memberi servis yang terbaik buat semua pelanggannya!

Thanks you for reading!

19 comments:

  1. wah.. mcm mcm jenis potografi ada. :)

    ReplyDelete
  2. best juga klau boleh tmbh ilmu ttg photography

    ReplyDelete
  3. Haa..sesiapa tengah cari kelas ni boleh terus sign up

    ReplyDelete
  4. terima kasih tuan blog cik azwar

    ReplyDelete
  5. bestnya wak. kat sabah ni jarang ada bebenda macam ni. kalau ada, memang will join sekaki :)

    ReplyDelete
  6. saya berminat belajar modelling hahahha =P

    ReplyDelete
  7. saya berminat belajar modelling hahahha =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abang kacak nak jadi model? Boleh silakan mendaftar.. hehe

      Delete
  8. WOWW glamer dah pok alang nih... good job tuan blog atas promosi^^

    jemput baca sihat cantik dari dalam :)

    ReplyDelete
  9. Sape yg ade minat tu boleh la grab peluang dpan mata ni. Hehehe

    ReplyDelete
  10. teringin nak belajar tapi masa pulak takde..hee~.

    salam perkenalan dari www.syirasophie.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Azwar tak pasti, kalau nak tahu boleh terus whatsapp Alang! ;)

      Delete
  12. salam perkenalan..

    best ler pandai shoot gambor kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com