Tuesday, 2 February 2016

Cara mudah dapatkan barang free dari Woop.my

Salam to all readers,

Bila sebut sahaja barang free mahupun hadiah mesti orang teruja nak tahu kan? Siapa yang tak suka dapat hadiah kan? Aku salah seorang yang suka dan amat menghargai barang free. Bagi mereka yang sekutu dengan aku bolehlah baca entri ini untuk mengetahui macam mana nak dapatkan barang free. Pada yang tak suka barang free, boleh pergi main jauh-jauh.


Kenali Woop? Secara ringkasnya, Woop ini lebih kurang macam Whohaa sahaja dimana kita hanya perlu daftar, kemudian selesaikan beberapa misi, kumpul point akhir sekali tebus hadiah. Pada mereka yang dah daftar Whohaa pasti mengetahuinya. Tapi Woop ini lebih better la dari Whohaa kerana tak perlu collect point hard sangat. Yang pasti, hadiah-hadiahnya menarik.

google

Cara-cara mendaftar WOOP;

Step 1: Pergi ke laman page WOOP kemudian Sign up macam biasa (nak connect dengan facebook pun boleh)

google

Step 2: Selesai mendaftar, EDIT bahagian PROFILE anda! Kemudian, click pada bahagian HOME ada DAILY MISSION dan BIG MISSION, misi inilah yang engkorang kena selesaikan untuk mendapatkan point. Alahai, senang sahaja, dengan adanya pilihan jawapan.

google

STEP 3: Dah selesaikan misi, point pun dah cukup boleh tebus ganjaran mengikut point yang engkorang dah kumpul. Macam-macam ada, bagi yang student gegirl macam aku sukalah. Antara barangan yang engkorang boleh tebus adalah seperti pencuci pinggan Joy, rexona, losyen veseline, pewangi baju soflan dan macam-macam lagi ada. Yang penting engkorang kena rajin selesaikan misilah. Dan kena selalu check stock barang yang ada. Selalunya cepat habis, kalau ada rezeki dapatlah. 

google



Selamat mencuba!

14 comments:

  1. Wah mcm best jer. Kite antare peminat brg free. Hihi. Bole la nt register. Thanks Info. 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita geng suka barang free! Register cepat-cepat okay, most welcome ;)

      Delete
  2. dah join lama dah tapi xpernak redeem lagi barang...hehehehehe


    jemput singgah di Blog saya juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa... awat tak redeem apa-apa barang, kan banyak barang menarik tu ;)

      Delete
  3. dah lama tak singgah di woop juga..

    ReplyDelete
  4. menarik...akak pun dah join dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah join, kena usaha kumpul point je kan kak? ;)

      Delete
  5. hmm ... nampak menarik, sy pun nak cuba join juga ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joinlah, macam-macam hadiah boleh tebus! Tak rugi punya. ;)

      Delete
  6. barang free ni memang semua Malaysian suke. hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com