Sunday, 21 February 2016

Design & Print Your Custome Made at Printcious.com

Salam to all readers,

Sakit kepala rasanya memikirkan hadiah apa nak bagi pada someone. Present untuk birthday lain untuk wedding dah tentu-tentu nak yang lagi special punya. Masa zaman sekolah duit takde nak minta mak malas lastly aku buat sendiri. Kebiasaannya aku buat special kad ataupun sulaman tuala. Tapi sekarang, engkorang tak usah pening-pening kepala lagi kerana aku nak perkenalkan satu website yang baik punya. Macam-macam benda menarik boleh dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Tak perlu bazir tenaga pergi mall, hanya menggunakan smartphone ataupun tablet pun sudah memadai. 

google

Inilah website yang kata best gila-gila. Memperkenalkan Printcious website. Di mana Princious menyediakan perkhidmatan percetakan lebih daripada 200 barangan hadiah DIY yang menarik seperti T-shirt, mug, casing phone, bantal, tetikus, rantai kunci dan macam-macam lagi. Kenapa aku kata best, sebab engkorang boleh decidelah samaada nak letak gambar ke atau hiasi barangan DIY tersebut dengan kata-kata pujangga untuk pemberian hadiah pada kawan-kawan, perkahwinan, graduation, birthday present, ataupun corporate events. Kalau pasangan bercouple, website ini sesuailah untuk engkorang cari hadiah buat pasangan! Lepas ini, tak boleh lagi kata tiada masa nak cari hadiah.
Personalised gifts are a great option for those looking to get a gift that is both unique and holds a special meaning to the recipients. After all, the best gifts are the ones that are thoughtful and has a certain amount of effort put into them. Printcious.com is the perfect avenue to create personalised gifts for your loved ones. Printcious which stands for Printing of Your Precious Gifts, is a B2C online platform for customers to customise their DIY gifts with their very own design, picture or text.
google

Dekat Printcious ini macam-macam barangan menarik engkorang boleh dapatkan. Salah satunya custom made Cushions. Atas ini antara cushions custome made yang engkorang boleh dapati. Semuanya cantik-cantik, harga pun berpatutan tau! Yang pasti, sekali engkorang menjengah website Princious ini dah tentu-tentu berjam-jam jugalah mengambil masa memilih hadiah. Rambang mata tau tak! Website ini memang banyak membantu aku yang jarang keluar, sambil santai-santai layan korea bolehlah tengok website ini. Pilih je mana yang berkenan, klik masuk bakul, settle payment tunggu barang sampai rumah. Mudahkan?

google
Comel tak DIY mug ni? Jadi lepas ini kalau nak beli present buat sahabat atau orang yang tersayang ingatlah www.printcious.com. Harga pun berpatutan dan mampu dimiliki. Yang bestnya, setiap pembelian lebih daripada RM60 akan dihantar secara percuma sahaja! Menarik bukan? Apa tunggu lagi, layari website www.printcious.com untuk mendapatkan barangan menarik. Dengar cerita ada sales sekarang ini! Rugilah pada mereka yang tak grab lagi.

For more information on PRINTCIOUS, please visit;

Thanks you for reading!

7 comments:

  1. wah interesting.
    ada rezeki boleh try order ni !

    ReplyDelete
  2. lawa la.. thanks perkongsian ini... :)

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...
    saya datang singgah & follow di sini...

    ReplyDelete
  4. lawa...
    kami pun ada jual barang2 hadiah & gift daripada felt craft...
    nk tempah boleh refer blog tau...ehhehehee

    ReplyDelete
  5. comelnye... nak order la nanti hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com