Wednesday, 3 February 2016

Nak Melawa Tapi Tak Pandai? Cubalah Foundation Instants ALIFNUR, FLAWLESS KAU!

Salam to all readers,
google

Apa perasaan anda bila melihat orang berwajah cantik dengan bermakeup. Nampak flawless gitu. Anda tak teringin ke? Jangan cakap orang pro sahaja yang boleh bermakeup, yang tak pandai makeup pun boleh nampak flawless taw! Nak taw rahsianya, kenalah hadam entri ini sampai habis. Lepas ini, jangan rasa down okay bagi yang tak pandai makeup ke apa sebab dengan adanya produk yang aku ingin kenalkan ini automatik engkorang pasti suka punya. 

Siapa yang tak suka muka glowing dan flawless kan? Betul tak? Perempuan ini satu sahaja kelebihannya, dimana dia akan lebih rasa yakin bila penampilan dia juga meyakinkan dia. Bukan kata tidak bersyukur, tapi berusaha untuk menjadi yang lebih baik. Tak gitu!

google

Memperkenalkan Foundation Instant ALIFNUR | Foundation Instant ALIFNUR  mampu membuatkan kulit muka anda kelihatan flawless dan glowing sekelip mata tanpa dipinta. Senang cakap, sekala cela diwajah dapat ditutupi dengan foundation ini dan nampak natural gitu. Foundation Instant ALIFNUR ini diperkayakan dengan Bee Wax, Ascorbic Acid sertaa Vitamin E yang tinggi untuk menghasilkan kulit muka tanpak flawless, glowing serta putih secara sihat.

Fakta mengenai ALIFNUR Foundation;

  • Foundation Instant pertama berasaskan 100% bahan semulajadi dan selamat yang bertujuan memberikan kesan makeup flawless dan glowing sekelip mata!
  • Produk penambahbaikan dan rawatan kulit 
  • Tinggi kandungan Vitamin E dan C
  • Foundation anti-kulit kusam
Ini antara reaksi customer yang telah mencuba Foundation Instant ALIFNUR. Rata-rata mereka amat menyukai Foundation Instant ALIFNUR taw kerana terbukti berkesan untuk menghasilkan kulit muka flawless dan glowing.

google

google

google

google

HARGA:
RM60.00 / RM66.00 FREE POSTAGE

HARGA PROMOSI:
RM50.00 SAHAJA!

Berminat untuk mendapatkan Foundation Instant ALIFNUR?
Boleh terus whatsapp no ni: 017-2150317

Note: Promosi sehingga hujung bulan 2 sahaja taw! Jadi rebut peluang untuk mendapatkan FOUNDATION INSTANT ALIFNUR dengan harga promosi. =D

19 comments:

  1. flawlesss kau!! hehhe terbaikkkk artikel!

    ReplyDelete
  2. sayalah salah sorang yang xpandai nak lawa-lawa ni...
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. Oh wow haha. Bestnyaaaaaaaa mcm nak je hihi promo tu kut

    ReplyDelete
  4. how about the sebum control? is it suitable for people with oily skin?

    ReplyDelete
  5. Plolesssnyaaa .. tergoda pulak utk beli. ><
    Simggah sini utk kali pertama ^^ salam kenal.
    http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. tapi muka akak kalau guna foundation je jadi pelik..hahaha

    ReplyDelete
  7. menarik juga... bab istant2 ni suka juga

    ReplyDelete
  8. wahhh cantiknya model tu T^T
    boleh nampak flawless ke wlupun ada jerawat? hebat!

    ReplyDelete
  9. flawlesss gilaaa. hahaha model tu pun..

    ReplyDelete
  10. wuhuu... lawa banget.
    momoy pakai s/block jer n bb powder selama ini

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Ada lagi awak sampai hujung bulan ni sahaja, nak boleh whatsapp terus ;)

      Delete
  12. susah nk cari foundation yg boleh merawat kulit jgk..boleh cuba ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com