Wednesday, 11 January 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Salam to all readers,

Cepat betul masa berlalu dah masuk tahun 2017, adik-adik pun dah mula bersekolah semula, aku pun dah nak exam bermula jumaat ini (13/1), 7 paper aku kena hadam. Tak sabarnya nak cuti weii.. Hujung bulan ini cuti lagi, sempena tahun baru cina, jadi dikesempatan ini juga aku nak ucapkan selamat menyambut tahun baru cina pada mereka yang menyambutnya. Sekali arung sahajalah, takut aku pun tak sempat nak update. Semalam, belek-belek facebook nampak Lyssa Faizureen update status dia akan membuat giveaway bermula harini, dan blogger berpeluang memenangi hadiah wang tunai berjumlah RM1,000!! Lumayan kan? Jadi, petang ini aku ambil masa sikitlah untuk turut serta dalam giveaway ini!

Nile.com.my yang merupakan website online shopping untuk baju muslimah, pakaian, kasut, beg, buku, barang-barang gym, barang dapur dan banyak lagi, akan mengadakan giveaway semasa Tahun Baru Cina iaitu jatuh pada 28 Januari 2017 ini. Boleh dikatakan, setiap kali tahun baru cina, pasti Nile.com.my akan mengadakan contest untuk para blogger. Rugilah siapa yang tak ambil bahagian.

Sempena Tahun Baru Cina yang akan tiba akan datang, Nile.com.my akan mengadakan "Chinese New Year Megasales Items", dimana terdapat pelbagai barangan yang kita boleh dapatkan dengan harga yang murah-murah belaka. Terdapat 5 barangan yang telah menambat hatiku, antaranya; 


Product: Sweater Coat
CNY2017 Sales price: RM12.90
Date: 11/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

Product:  Backpack
CNY2017 Sales price: RM22.60
Date: 12/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 98 units only

Product: Handbag
CNY2017 Sales price: RM17.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 260 units only

Product: Cardigan
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only

Product: Storage Box
CNY2017 Sales price: RM7.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 316 units only


p/s: Hopefully, adalah rezeki aku join giveaway by Nile.com.my kali ini ya. Pada mereka yang belum join, apa kata join sekarang, rugi ooo kalau tak join!! Wish me luck okay! =)

3 comments:

  1. saya tak pernah tau pun kewujudan website ni until I read your post. Murahnya semua barang! Goodluck! :)

    ReplyDelete
  2. good luck hehe
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/segmen-ice-breaking-version-10-by-mellya.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com