Monday, 1 December 2014

Produk Kecantikan GLAMOSKIN

Salam to all readers,

google
Mesti ada diantara anda semua yang sudah tahu produk kecantikan GLAMOSKIN ini telah dilancarkan pada 30 Oktber 2014 yang lepas. Bagi yang masih belum mengetahui akan kewujudan produk kecantikan ini, harini Azwar akan berkongsi sedikit info produk terbaru di bawah LEGACY SECRET.

Kalau anda semua nak tahu, produk kecantikan GLAMOSKIN ini merupakan produk buatan Korea. Jadi bagi sesiapa peminat dan berminat nak muka glowing macam bintang Korea apa salahnya mencuba.

Glamoskin ini dihasilkan daripada Collagen Gell yang menggunakan teknologi terkini dalam industri kosmetik dengan penemuan formula yang sangat berkesan jika dibandingkan dengan formula lain. Ia juga menggunakan Teksture gell yang mampu menyerap lebih baik sehingga 70% lebih cepat dan berkesan berbanding cream.

Kombinasi Niacimade PC memberi kelembapan yang berpanjangan dan berterusan bagi membantu menghindari kulit kusan dan garis-garis. Gabungan Niacimade PC dan ditambah dengan penggunaan Collagen Gell didalam Glamoskin membuatkan Glamoskin merupakan produk pertama di Asia yang menggabungkan kedua-dua formulasi tersebut. Kajian turut mendapati kesan Glamoskin lebih cepat jika dibandingkan dengan produk lain.

Jangan sesekali meragui produk kecantikan Glamoskin ini kerana ianya HALAL (telah didaftar dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia) dan selamat digunakan untuk semua jenis kulit kerana ianya dihasilkan daripada bahan semulajadi.

google

Kandungan:

Cleanser: Glutathione, Hyaluronic Acid, Acetyl Hexapeptide, Niacimide PC Apple Stemcell, Tanaka dan Glycerine

Collagen Gell: Hydrolyzed collagen, Niacinamide PC, Adenosine, Sodium hyaluronate, Panthenol, 3G-Bio Complex, PhtoOligo

Setiap porduk yang dikeluarkan pasti mempunyai kelebihannya tersendiri, tidak terkecuali dengan produk Glamoskin ini. Antara kelebihannya adalah;
  • Collagen Gell pertama di Malaysia sebagai alternative penggunaan cream
  • Menggunakan teknologi Korea yang canggih dengan formula terbaru dalam kosmetik Niacinamide PC buatan Korea
  • Membaiki DNA kulit
  • Mengawal minyak
  • Mengecilkan liang pori
  • Memutihkan
  • Menghilangkan pigmentasi
  • Dapat melihat perubahan seawal 4 minggu
  • Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
  • Pemakaian jangka panjang hingga 6 bulan ke atas menunjukkan kulit wajah kelihatan lebih muda 4-6 tahun dari usia sebenar.
Cara penggunaan:

Glamoskin didatangkan dengan pencuci Glamoskin. Gabungan pencuci dan collagen gell  Glamoskin dapat memastikan kitaran pemulihan kulit muka berjalan lancar dengan baik. Glamoskin cleanser turut menggunakan teknologi terbaru dalam pembuatannya. Dimana cleanser ini mempunyai ciri-ciri pencuci, pemutih, penwangi dan penstabil. Ia juga turut mendorong membantu proses penyerapan Glamoskin Collagen Gell pada kulit serta mempercepatkan proses pemulihan.

Untuk hasil terbaik: Cuci muka dengan Glamoskin Cleanser. Setelah muka telah dicuci, ambil sedikit gell dengan hujung jari lalu usap serta ratakan pada wajah sambil di sapu hingga butiran gel meresap ke dalam kulit. Hanya pakai 2x sehari iaitu setiap pagi sebelum makeup dan malam sebelum tidur. Gell hanya boleh dipakai pada waktu siang dan malam manakala cleanser dipakai setiap kali mencuci muka.

Harga asal Glamoskin:
Glamoskin Collagen Gell: (SM) RM120.00 / (SS) RM130.00
Glamoskin Cleanser: (SM) RM80.00 / (SS) RM90.00
Satu set: (SM) RM200.00 / (SS) RM220.00

Dapatkan harga promosi pelancaran Glamoskin:
Glamoskin Collagen Gell: (SM) RM90.00 / (SS) RM95.00
Glamoskin Cleanser: (SM) RM70.00 / (SS) RM75.00
Satu set: (SM) RM150.00 / (SS) RM160.00

Ikuti kami:

p/s: Nantikan review testimoni dari Azwar untuk entry akan datang okay! =D

9 comments:

  1. Weh weh first time! Serious tak pernah dengar Glamoskin ni..

    ReplyDelete
  2. yeah.. mesti testimoni Azwar macam korean look nanti.. wahaha

    ReplyDelete
  3. wah ! makin berseri-seri ler kulit azwar lepas ni yer ;)

    Jemput join segmen CN yer ..

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  4. Wahh ! Macam best je. Floles la Azwar lepas ni.

    ReplyDelete
  5. da populor produk ni skunk..tp xpernah try lg la..huhu

    ReplyDelete
  6. Nak kena tengok hasilnya ni ... Sedang mencari-cari juga pengganti produk kulit

    ReplyDelete
  7. suka kaler hijau dia tu.. teringin gak nk try, tunggu azwar wat entry review lu lah, hehehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com