Tuesday, 23 June 2015

Beauty Review: ElishaCoy Always Nuddy CC Cream SPF30 PA++ 50g and Vivid Party Magic Lipstick-Very Strawberry

Salam to all readers,

Pada mereka yang mementingkan kecantikkan, marilah baca entry kali ini. Ianya mampu menggugat duit poket anda jugalah. Nak cantik? Kenalah tahan duit poket. Produk kali memberi kelembapan, kesegaran dan keghairahan semestinya secara tidak langsung meningkatkan keyakinan diri anda. Ada dua produk yang ingin aku perkenalkan ianya turut di datangkan dari produk Natta Cosme sekali lagi. Aku suka sangat dengan packagingnya kerana ianya cukup eksklusif sekali. Tak rugi kalau, korang semua nak merasa shopping di sini. 

google

Produk yang ingin aku perkenalkan adalah ElishaCoy Always Nuddy CC Cream SPF30 PA++ 50g dan juga Vivid Party Magic Lipstick-Very Strawberry. Jom kita mulakan dengan produk yang pertama dahulu.

1) ElishaCoy Always Nuddy CC Cream SPF30 PA++ 50g

Description
High Functional Multicream
- 10 in 1 Always Multi Cream is an easy solution for skin care and make-up.
- 10 in 1: whitening, anti-wrinkle, UV protection, hydration, correcting skin texture, correcting skin tone, covering imperfection, long-lasting, excellent application, making skin instantly look refreshed.

Skin Tone Correction
- Color capsules in white water base pop covering imperfection.
- Correcting skin tone evenly
- Makes skin look smooth and radiant

Deep Hydration Skin Treatment
- Certified by Eco-Cert
- More than 20 hydrating ingredients soothe skin.
- Protects moisture from evaporating for long lasting hydration.

Effect
- Skin whitening, wrinkle improvements and UVA/B protection [SPC30/PA++]

Main Ingredients
Avocado oil, Jojoba seed oil, Glycerin, Shea butter, Baobab trees, Threhalose, Black bean extract, Cactus flower extract, Ceramide, Olive leaf extract, Birch sap, Bamboo sap, Hyaluronic acid, Squalane, Chamaecyparis Obtusa Water, Equisetum arvense extract, Cranberry fruit extract, Fructan, Sophora Japonica Flower Extract, Poly glutaric acid, Tilia Platyphyllos Flower Extract, Lavender flower, butter orange flower.

How to use?
1) After skin care, apply a desired amount evenly on cheeks-forehead-nose-chin.
2) Mixed with foundation or BB cream, the multi cream can create different finish by controlling the cover and texture.

2)  Vivid Party Magic Lipstick-Very Strawberry

google
Ada dua jenis tau Magic Lipstick ini, satu Green Apple dan satu lagi Very Strawberry. Aku guna yang Very Strawberry punya!

ElishaCoy Vivid Party Magic Lipstick:
- 7 in 1 multi lipcare: primer + lipbalm + liptint + lipstick + lipliner + fixer + ultraviolet screening.
- It is a premium lipstick that last superior long and does not adhere or stick with the color changing reversal lipstick like magic when applyed.
- With the Grape Seed Oil, Argan Oil, Punica Granatum Seed Oil, it cares your skin with moisture and bounce.

How to use?
If you want to make it faint, touch twice or three times, if you want it to be thick, four times or five times.


Main Ingredients
Vegetable moisturizing ingredients (Shea butter, grape seed oil, argan oil, and pomegranate seed oil).

google

Berita baik buat engkorang semua yang kaki shopping di Natta Cosme, di sini Azwar nak bagi kupon untuk korang perhabiskan duit. haahahah.. Hanya menggunakan code: RAYA2015 (code yang sah sahaja dibenarkan!) 

google

11 comments:

  1. Salam ramadhan Azwar...wah menarik set tu...

    ReplyDelete
  2. wah, tergodanya tengok lipstick dia tu.. macam nak grab satu.. hehe.. :D
    Have you try one? texture dia macam mana? too waxy or just nice?, hehe..
    shad suka yang jenis tak melekit, love matte finish..

    ReplyDelete
  3. Produk yang menarik, salam Ramadhan yer Azwar...

    ReplyDelete
  4. nasib baik yang green apple tu boleh transform jadi pink
    x leh imagine orang bibir hijau. hahaha

    dear azwa, nnt email emy alamat dear ok
    salam ramadhan al mubarak

    ReplyDelete
  5. hoho mcm menarik je magic lipstick....

    ReplyDelete
  6. kenapa macam first time dgr eh...

    CC cream dia jenis susah serap tak..? kak sally tak jumpe lg cc cream yg sesuai...selain drpd Too Cool For School...tapi mahalll :(

    ReplyDelete
  7. Panzar is a free-to-play, team-based, online action game, with spectacular CryEngine3
    powered graphics.

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com