Wednesday, 31 May 2017

Promosi Raya Bintang Fashion | Fiesta Raya 2017

Salam to all readers,


| Promosi Raya Bintang Fashion, Fiesta Raya 2017 | Dua hari lagi kita akan berpuasa, kalau panjang umur kita akan menyambut Syawal di penghujung ramadhan. Bagaimana persiapan raya korang nanti? Terutama, pakaian, kuih muih, ketupat dan rendang. Kemeriahan untuk menyambut Ramadhan kian terasa apabila ketupat hiasan dah mula digantung area lampu jalan. Buka radio, kaca television pun dah berderet-deret orang mengadakan promosi menyambut ramadhan.

Biasanya, aku memang dah buat persiapan awal lagi untuk menyambut raya. Biasanya, tahun depan nak raya, awal bulan aku dah pergi tempah. Gila excited nak menyambut raya kan? Baju raya aku takdelah persis diva sangat, paling-paling 3 pasang baju sahaja. Tak mampu lagi menewaskan Che Ta sampai berpuluh-puluh pasang baju raya. 

Memandangkan bulan Ramadhan dah nak dekat ini, aku nak war-warkan dekat korang semua bahawa "Bintang Fashion sekarang akan mengadakan Fiesta Raya 2017!" Bintang Fashion merupakan gedung yang menawarkan pelbagai jenis pakaian lelaki, wanita, dan kanak-kanak yang berkualiti dan mampu dimiliki oleh semua orang. Sempena menyambut ramadhan dan tak lama lagi Syawal pula menjelma, Bintang Fashion menganjurkan Fiesta Raya 2017 untuk anda semua!

Di mana, Bintang Fashion: Fiesta Raya 2017 akan menawarkan pelbagai jenis pakaian hari raya seperti baju melayu, baju kurung, songkok, dan macam-macam lagi buat kaum lelaki, wanita dan kanak-kanak. Antara koleksi Bintang Fashion Fiesta Raya 2017 tawarkan adalah seperti;

Baju melayu buat kaum lelaki, dan baju kurung buat kaum wanita. Pelbagai jenis koleksi dan berbagai warna yang ditawarkan. Kesemua design baju yang ditawarkan oleh Bintang Fashion sempena Fiesta Raya 2017 cantik-cantik belaka. Jangan gusar tentang saiz baju, kerana Bintang Fashion Fiesta Raya 2017 menawarkan pelbagai koleksi baju raya dari saiz S sehinggalah XXL. Berkumpul semua saudara, lupakan segala sengketa yang ada dengan mengayakan koleksi Bintang Fashion Fiesta Raya 2017.

Tiba masanya kita sambut syalwal yang mulia, pulang ke pangkuan keluarga beremu sanak saudara. Bagi mereka yang suka baju sedondon satu keluarga, bolehlah dapatkan koleksi baju raya di Bintang Fashion Fiesta Raya 2017. Aku sendiri memang pernah beli koleksi pakaian di Bintang Fashion, memang cantik dan material kain dia pun best! Lembut dan selesa sahaja dipakai.

 Aidilfitri merupakan hari kemaafan, memaafkan kesalahan sesama insan. Untuk cantik bergaya bersama sahabat handai di pagi raya, bolehlah sama-sama pakat untuk dapatkan koleksi baju raya di Bintang Fashion. Macam-macam design dan warna yang ditawarkan cantik cantik belaka. 

Dulu kisah remaja, kini kisah dewasa, aku disini engkau disana, setahun sekali berjumpa. 

Anak-anak gembira dapat menggayakan koleksi Bintang Fashion, lagi hebat ibu bapa, berhabis duit tak terkira, asal nampak bergaya! 

Beside then this, you can purchase with low price with good quality cloths. You have a chance to win away all the price we are giving and with very special gift to fly with us private jet, bring you go around KLCC." which money cant buy with the experience on your life"

Bertambah menarik lagi, Fiesta Raya 2017 anjuran Bintang Fashion turut mengadakan kempen besar-besaran buat anda semua. 

1. Fiesta Raya 2017
Lebih Belanja, Lebih Ganjaran

Lebih banyak anda belanja lebih banyak peluang mendapatkan ganjaran yang menarik. Jomlah jadi pengguna yang bijak berbelanja. Misal kata, korang beli koleksi Bintang Fashion Fiesta Raya 2017 sebanyak RM300 dan ke atas, korang berpeluang mendapatkan pembesar suara bluetooth. Korang boleh tengok ganjaran menarik yang korang boleh dapatkan dengan hasil belanja korang di Bintang Fashion.


2. Hari Raya 2017
Cabutan Bertuah Mingguan

 Bukan itu sahaja, korang juga boleh join cabutan bertuah yang diadakan oleh Bintang Fashion Fiesta Raya 2017. Cabutan bertuah ini sudah bermula dari 8 Mei lagi sehingga 25 Jun 2017. Pelbagai hadiah menarik korang boleh dapatkan dengan hanya menyertai cabutan bertuah by Bintang Fashion. Yang penting jangan lupa grab koleksi Bintang Fashion.

Menarik kan hadiah untuk cabutan bertuah mingguan? Yang pasti, bookmark calendar korang supaya tidak terlepas untuk dapatkan hadiah lucky draw ni!

3. Fiesta Raya 2017
Berpeluang memenangi tiket peribadi dengan "likes" dan "share" tertinggi di facebook dan instagram. Hastag #bfpj



Buat mereka yang suka join contest selfie, jangan lepaskan peluang join contest Bintang Fashion Fiesta Raya 2017. Korang hanya perlu upload gambar menggayakan koleksi Bintang Fashion dan update di facebook/ instagram sertakan sekali hastag #bfpj Mudah kan? Semoga berjaya!

Untuk mengetahui update terkini mengenai Bintang Fashion Fiesta Raya 2017 bolehlah layari;


Bagi mereka yang berminat dan tertarik untuk mendapatkan koleksi Bintang Fashion sempena Fiesta Raya 2017, bolehlah kunjungi cawangan Bintang Fashion yang berdekatan seperti di alamat yang tertera di bawah;

LOKASI:

Aeon Big Shah Alam
Lot G-18 & 19, Section 23 Shah Alam, Lot. 10, Jalan Deviden 23/6, 40460, Shah
Alam, Selangor.

Ampang Putra
Lot. 25 & 27 GF Jln Bunga Tanjung 9C, Tmn Putra, 68000 Ampang, Selangor.

Ara Damansara
Lot. 141 ( Ground Floor ), NZX Commercial Centre, Jalan PJU 1A/41B, 47301
Petaling Jaya, Selangor.

Balakong Lama
Lot 39G&41 G Jln PDR5 Perniagaan Desa Ria 2, 43300, Balakong, Selangor.

Bentong
Lot. No 50 & 51, Jalan Ah Peng, 28700 Bentong Pahang.

Bkt Beruntung
Lot. K7, Pasaraya Grand Union, 1 Jalan Kamunting 1, Seksyen B6,48300 Bukit Beruntung, Selangor.

Desa Pandan
Lot. No. 2-G Jln 1/76C, Desa Pandan,55100, Kuala Lumpur.

Dengkil
Lot. 29& 31, Jalan Deluxe 3, Pusat Perdagangan Deluxe 43800, Dengkil
Selangor.

Giant Kelana Jaya
Lot. G01,Giant Hypermarket no 33 Jalan SS6/12, Kelana Jaya, 47301, Kuala
Lumpur.

Giant Puchong Kinrara
Lot. F14-F16,Giant Hypermarket Bdr Kinrara, Lot 449, Jalnn BK 5A/1,47000
Puchong ,Selangor.

Giant Muar
Lot G31&G 32,Giant Hypermarket, Lot 6530, Tanjung Agas, 84000 Muar, Johor.

Giant Nilai
Lot G11-G13,Giant Superstore Nilai,PT 6367,Jln BBN 3/1, Nilai, 71800 Nilai,
Negeri Sembilan.

HP Mall
Lot. F3-F5,1F,HP Mall Harbour Point, PT 664 Jln Sg.Aur Seksyen 13,Bandar
Pelabuhan, 42100, Klang, Selangor.

Jalan Taiping
Lot. 1-G2,Jalan Taiping,41400 Klang, Selangor.

Meru
Lot. 39,Jalan Jelutong 1/Ku8,Pekan Meru, 41050 Klang, Selangor.

Metro Kajang
Lot. T175,3F,Plaza Metro Kajang, Jln Tun Abdul Aziz, 43000 Kajang Selangor.

Metro Prima Kepong
Lot. Jalan Prima 5, Pusat Niaga Metro Prima, Off Jalan Kepong, 52100, Kuala
Lumpur.

Pandan Jaya
Lot. 43, Jalan Pandan 3/3, Pandan Jaya, Cheras 55100, Kuala Lumpur.

Puchong Prima
Lot. A-01-03 & A-01-04,Blok A Jln 5/5, Puchong Prima, 47100,
Puchong, Selangor.

Rawang Baru
Lot. 107& 109, Jalan Maxwell, 48000 Rawang ,Selangor.

Selayang Baru 1
Lot. 36 &38 Jalan Besar, Selayang Baru,68100 Bt Caves, Selangor.

Semenyih 2
Lot. 11& 13 ,Tkt Bwh,Jalan Pasar Baru, 43500 Semenyih, Selangor.

Serdang
Lot. 13-17, Pasar Grand Union,Jln Perusahaan 3, 43300 Seri Kembangan,
Selangor.

Seri Setia
Lot. 615,GF Jalan SS9A/1, Seri Setia, 47300 Petaling Jaya, Selangor.

Sri Serdang
Lot. 22-1, Jalan. 18/32, Taman Sri Serdang 43300 Seri Kembangan, Selangor.

Shah Alam
Lot. 36,36A&38,38A,Jln Pinang 18/C, Seksyen 18, 40200 Shah Alam, Selangor.

Sri Gombak
Lot. 52B,Jalan SG 1/8,Tmn Sri Gombak,68100 Bt Caves, Selangor.

Sri Kota 2
Lot. 61 & 63, Jalan Mewah 25/63 Taman Sri Muda Sek.25, 40400 Shah Alam
Selangor.

Subang 1
Lot. 20,Jalan Besar, Kg Baru Subang,Seksyen U6,40150 Shah Alam, Selangor.

Sungai Buloh
Lot. 5&7,Jalan Liter C u19/C, Sungai Buloh, Seksyen U19,40160 Shah Alam,
Selangor.

Sungai Buloh 2
Lot. 8 & 10, Jalan Public, Kg. Baru Sg. Buloh Shah Alam, 40160 Shah Alam,
Selangor.

Taman Sentosa
Lot. Shahbudin 29A Taman Sentosa 41200 Klang Selangor.

Telok Panglima Garang
Lot. 116-124,TKT 1,Pasaraya Grand Union,Jln Utama 2, Teluk Panglima Garang,
42500 Klang, Selangor.

Tesco Alor Setar
Lot. G5, Tesco ,Mergong, Lebuhraya Suktanah Bahiyah, 05350, Alor Setar,
Kedah.

Tesco Ampang
Lot. 23, Tesco Hypemarket, Jln. Pandan Prima Dataran Pandan Prima, 55100
Kuala Lumpur.

Tesco Kajang
Lot. F10, 1F,Tesco Kajang, PT37820 &11196,Saujana Impian, 43000 Kajang,
Selangor.

Tesco Meru
Lot. 2, Jalan Setia Prima S U13/S, Bandar Setia Alam, Seksyen U13, 40170 Shah
Alam, Selangor.

Tesco Rawang
Lot. G2-G5,Tesco Rawang, Batu 1Jln Rawang, 48000 Rawang, Selangor.

Wangsa Maju
Lot. F1-35, AEON BIG, No 8, Jalan 8/27, Seksyen 5, Wangsa Maju, 53300 Kuala
Lumpur. Kuala Lumpur.

Thanks you for reading!

2 comments:

  1. CT ni nak kena pergi buat last minute shopping.. ada benda tak ada lagi ni..
    adeh.. kang kelam kelibut last2 ni stress sket..

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com