Saturday, 3 June 2017

Dapatkan Barangan Kecantikan dengan Harga Promo & The Limited Edition Althea Raya Box hanya di Althea Korea!

Salam to all readers,


| Dapatkan Barangan Kecantikan dengan Harga Promo & The Limited Edition Althea Raya Box hanya di Althea Korea! | Baru 7 hari kita menjalani ibadah puasa, macam-macam promosi barang raya dah keluar. Yang terbaru ini promosi barangan kecantikan. Aku tahu, mesti ramai di antara korang minat barangan kecantikan terumatama barangan kecantikan dari korea. Kan? Tak usah bohonglah, aku pun salah seorang peminat barangan kecantikan korea. Kalau singgah Innisfree dekat KLCC mahu berjam-jam aku duduk dalam kedai tu, padahal belek mask je pun. Sekarang nak pergi ke sana ke mari pun susah disebabkan banyak kerja lain nak dibuat, jadi aku nak khabar dekat korang-korang semua ada satu website ini yang boleh korang dapatkan pelbagai barangan kecantikan yang diimport khas dari Korea beb! Tak usah pening-pening lagi, sebab semua di hujung jari anda sahaja.

Website yang aku maksud ini tidak lain dan tidak bukan iaitu ALTHEA. Pelbagai jenis barangan kecantikan dari korea korang boleh dapatkan seperti lipstick, sunblock, maskara, face mask, skincare, shampoo, serum, cc cream dan banyak lagi! Althea ini merupakan shopping online yang menawarkan pelbagai jenis produk kecantikan dari Korea dan harga barangan yang ditawarkan sangat-sangat berpatutan. Serius tak tipu, sebab aku pun selalu juga shopping dekat sini bila housemate dah menghasut suruh beli. 

Althea sentiasa memberi tawaran harga yang terbaik dan kualiti terjamin! Nak nak bila menjelang Ramadhan dan raya pun bakal tiba tak lagi, ada promo beb! 


Tengok gambar pun dah kenyang kan? Bagi mereka yang shopping di Althea sekarang, korang berpeluang mendapatkan 1 hadiah percuma. Teruja tak? Gila tak teruja dah syok-syok shopping dapat pula 1 lagi hadiah. Bagi mereka yang nak hadiah ini, apa tunggu lagi cepat-cepatlah terjah Althea! Selagi stok masih ada. Bagi aku, borong barangan kecantikan Korea di Althe memang berbaloi, dahlah harga murah, selalu buat promo, sekarang boleh dapat 1 hadiah percuma pula. Siapa yang tak sukakan? 

Bertambah keterujaannya lagi, setiap kali korang membeli barangan di Althea mesti akan mendapat box yang sangat-sangat comel. Kebiasaan kotak Althea yang diterima sudah semestinya warna pink. Tapi, memandangkan sekarang kita sedang menjalani ibadah puasa dan tak lama lagi nak raya Althea mengeluarkan satu keluaran box terbaru edisi khas sempena bulan Ramadhan beb. Cantikk!! Kotak ini limited edition sempena Ramadhan sahaja, lepas bulan Ramadhan memang korang takdapatlah kotak warna hijau ini. Nak kotak cantik warna hijau ini, kenalah shopping sepanjang bulan Ramadhan ini. Kotak ini boleh recycle tau, boleh isi macam-macam barang. Nak buang sayang, sebab setiap box dari Althea memang superbb awesome!

google
 The Limited Edition Althea Raya Box!

Apa yang menarik di Althea lagi? Yang best, setiap pembelian RM99 dan ke atas korang akan dapat "FREE SHIPPING"!! Syok kan? Antara jenama produk korea yang korang boleh dapatkan di Althea adalah seperti Laneige, Innisfree, 7Hara, Angel Factory, April Skin, B-Lab, IOPE dan macam-macam lagi. Althea bukan hanya menawarkan produk kecantikan sahaja malah turut menawarkan barang makeup dan juga hair & body care turut ada dengan pelbagai brands yang terkenal.

See, murah kan barangan makeup di Althea? Sekarang tengah promo beb, rugi tak grab. Laneige Brush Highlighter dari RM110 jadi RM90 sahaja! Banyak lagi produk kecantikan yang korang boleh dapatkan di Althea. 

Ini antara barangan "Best Sellers" ramai orang pakat beli. Murah beb!! Apa tunggu lagi, ayuh layari laman web Althea untuk shopping barang makeup dan korang berpeluang mendapat 1 lagi hadiah setiap kali pembelian dibuat serta mendapat The Limited Edition Althea Raya Box! Jangan lepaskan peluang, jom sama-sama melaram di Hari Raya!

Untuk makluman lanjut boleh layari;
Facebook: Althea Malaysia
Instagram: AltheaKorea

Thanks you for reading!

2 comments:

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com